Web Analytics

Bëhet virale videoja ku Malsorja i’a përmend Bleron – Afrones në ‘mes’ të intervistes

Tiktokerja e famshme Malsorja, për herë të parë ka pranuar të intervistohet nga Afrona Dika në emisionin e saj ‘Talk With Afrona”.

Malsorja ka ngacmuar Afronën, ia ka përmendur në mënyre të tërthortë ish-bashkëshortin e saj Bleron.

Afrona i ka kërkuar një këshillë Malsorës, së si të behët virale?.

“Po, çka më thënë, veç mathi do apanga”, ka thënë Masorja.

”E çka do më thënë kjo”, e ka pyetur Afrona.

“Gjithçka”, ia ka kthyer Malsorja.

Por, siç duket Afrona e ka marr më pozitivitet dhe nuk i ka penguar aspak ngacmimi i Malsores.

Shiko videon:

Nga rubrika