Web Analytics

Çfarë po ndodh jashtë ‘Big Brother’ me lidhjen e Andit dhe Gresës

Andi Artani dhe Gresa Hoti nisën një lidhje të bukur dashurie në “Big Brother VIP Kosova”.

Lidhja e tyre vazhdon dhe jashtë, mirëpo në muajin Prill Gresa iku në Itali për t’u angazhuar në punën e saj si modele duke e lënë Andin të vetëm.

Duket se ish-banori nuk ka qëndruar dot shumë gjatë pa partneren e tij dhe së fundmi ka shkuar drejt saj.

Ai ka publikuar në rrjete sociale disa foto duke treguar se ndodhet në Itali, Milano.

Nga rubrika