Web Analytics

Ky detaj që ka të bëj me Sarën, është përgjigja e reperit për situatën e ndodhur me të

Sara dhe Ledri vijojnë të mbeten një nga çiftet më të përfolur të ditëve të fundit.

Aludimet për një krisje të raportit të tyre sa vijnë e shtohen e arrijnë madje deri në një ndarje të çiftit.

Dyshimet u përforcuan edhe më shumë, pasi vëllai i Sarës ka pëlqyer një postim që flet për ndarjen e çiftit.

Nga ana tjetër, Ledri ka qëndruar totalisht indiferent, madje dhe ka ndryshuar tërësisht Instagramin e tij, duke hequr shumicën e postimeve dhe foton e profilit, gjë e cila shtoi edhe më shumë dyshimet në rrjet.

Mirëpo, në një vështrim të Instagramit të reperit, ka disa detaje që tregojnë se ky vendim i tij, nuk ka të bëjë fare me Sarën dhe aludimet për ndarjen me të, pasi reperi në një nga 4 postimet që ende ka në Instagram, ka edhe Sarën dhe pushimet në Spanjë me të dhe miqtë e tyre.

Gjithashtu, Ledri vijon t’i ketë ende ‘reelsat’ e tij në profil, ndër to edhe këngën “Gjendja” ku Sara Hoxha është pjesë e klipit.

Shiko foton:

Nga rubrika