Web Analytics

Bledi Mane i drejtohet Azemit “Ti ndoshta je i virgjër dhe po rri aty brenda”, kështu reagon ai

Bledi Mane sonte ishte shume radikal me mendimet e tij.

Ai u shpreh së në shtëpi nuk ka momente erotike.

Bledi i drejtohet Azemit “Ti ndoshta je i virgjër dhe po rri aty shko në një skaj të shtëpisë”.

Ky opininjon nuk u prit aspak mirë nga Azemi,./Kosovarja

Shiko videot:

Nga rubrika