Web Analytics

Më në fund, Rikja zbulon kush është personi që i ka ‘rrëmbyer’ zemrën!

Botuar nga: InfoKosova

Rike Roci është një emër mjaft i komentuar i BBV3. Edhe pse brenda shtëpisë, Rikja ka krijuar disa miqësi dhe është përzierë shpesh në biseda, ajo ka qëndruar tepër hermetike sa i përket jetës private duke ndarë shumë pak detaje.

Ajo që dinim deri tani, ishte që Rikja e ka një person jashtë, i cili duket se i ka ‘rrëmbyer’ zemrën.

Djali në fjalë, me sa modelja vet është shprehur është shok i Meriton Mjekiqit.

Gjatë mbrëmjes së sotme banorët kanë luajtur ‘e vërtetë apo sfidë’ dhe pyetja e Erjolës për Rike ishte të zbulonte emrin e ‘mëkatit’, pyetje së cilës Rike i është përgjigjur duke zbuluar kështur emrin e tij i cili është Trim.

Shiko videon:

Të FUNDIT