Web Analytics

Roza provokon Meritonin:”Pse i lëpin buzët”, ky ishte reagimi i tij

Botuar nga: InfoKosova

Nuk ka mjaftuar spektakli për të sheshuar debatet midis Meritonit dhe Rozës që ende nuk duket paqja në horizont.

Mesa duket Roza është prekur kur Meritoni i ka përmendur se ka rrahur qenin e saj Sasha.

Këtë gjë Roza nuk ia toleroi dhe iu hakmor duke i përmendur fëmijën dhe ish-gruanë e tij.

Ajo e akuzon se nuk është një baba që i ka dalë përgjegjës fëmijës së tij dhe se është papërgjegjshmëria e tij që lë shtatzënë lart e poshtë femrat dhe i lë.

Meritoni: Sytë i ke të djallit.

Roza: Unë lutem dhe besoj në mirësi, por dreqit i dal përpara dhe nuk kam frikë.

Meritoni: Ti je negative.

Roza: Unë negative?

Meritoni: Ik atje. Për mua je lodër zemër.

Roza: Po e shikoj këtë. Pse i lëpin buzët zemër, u eksitove?

Meritoni: Po shumë.

Roza: Seks bomba këtu ë?

Meritoni: Normal që je seks bomba, seks simboli i shtëpisë je.

Do i qëndroj asaj që kam thënë sepse je super vajzë seksi, por ke filluar të ikësh prej mendimeve të tua.

O Roza mbiemrin Lati e ke, nuk e ke Mjekiqi se shumë po interesohesh për familjen Mjekqi.

Roza: Siç po interesohesh ti për familjen time.

Të FUNDIT