Web Analytics

Besi dhe Xhensila gjejnë paqe në këtë pikë

Botuar nga: InfoKosova

Besi dhe Xhensila nuk po i kalojnë ditët më të mira të tyre.

Ata edhe pse të ndarë nga njëri –tjetri, po hedhin herë pas here kunja për njëri-tjetrin.

Xhensila para disa ditësh postoi një fotografi ku shkruan mjafton vetëm Diell, Ajkë dhe Amen.

Kurse sot rastësi apo e qëllimshme Besi ndau një video me vajzën ku shkruan “Dielli i ditëve te mia!!!”.

Dielli është emëruesi i përbashkët ku siç duket të dy po e përdorin./kosoavrja

Shiko fotot:

Të FUNDIT