Web Analytics

Është një vjeç, por e pastron vet rrëmujën që e bëri! [Foto]

Nëna e njohur vetëm si Tess – nga Indiana e Shteteve të Bashkuara – ka treguar se si djali saj Jasper e ka marrë fshesën për të pastruar sheqerkat që i kishte rrëzuar.

Fëmija njëvjeçar ka imituar të rriturit dhe ka shkuar menjëherë të merrte pajisjen për të fshirë dyshemenë.

Vogëlushi njëvjeçar duke pastruar

“Ende nuk di të flasë, por kryen obligimet pasi të ketë bërë rrëmujë”, ka shkruar Tess në fotografinë e postuar në Twitter, që është shpërndarë mbi katërmijë herë.

“Sikur burri im të mësonte nga ky”, si dhe “shpresojmë të mos e harron këtë zakon”, janë dy nga komentet e shumta lidhur me rastin.

Nga rubrika