Nora dhe Roberti përsëri bashkë… 

Renee vajza e tyre e vetme ka bërë bashkë përsëri Norën dhe Robertin.

Renee ka përfunduar sot klasën e parë dhe në këtë event të rëndësishëm të jetës së saj nuk mund të mungonin as Nora dhe as Roberti.

Të dy kanë postuar në rrjetet e tyre sociale foto me Renee , por ata kanë zgjedhur që mos të kenë një foto familjare të tre së bashku.

Roberti është duke jetuar momentalisht historinë e dashurisë me modelen nga Prishtina, Laureta dhe po jeton i lumtur në këtë marrëdhënie./kryefjala