Web Analytics

“Ti je përmend për gra të shokëve” – Meritoni akuzon rënd Romeon

Botuar nga: InfoKosova

Debati i ashpër në mes Romeo dhe Meritonit ka vazhduar edhe më tej.

Meritoni e ka akuzuar së ai ka pasur raporte më gra të shokëve të tij.

“Ti je përmend për gra të shokëve”, iu drejtua Meritoni, Romeos.

“Po flet për Clevion”, ia ktheu Romeo.

“Po ti je dal”, ka vazhduar Meritoni.

“Sa djalë i poshtër që je”, ia ka kthyer Romeo, Meritonit./Lajmi.

Të FUNDIT