Web Analytics

Arbenita me postimin e fundit tallë Feron dhe ish-vjehrrën?

Drama mes Feros dhe Arbenitës po vazhdon në distancë, pas shkëputjes definitive që erdhi nën akuzat e dhunës familjare e kallëzimit në polici.

Së fundmi, Fero që ka hyrë thellë në ujërat e fesë deklaroi se i ka ndarë përfundimisht rrugët me të, duke thënë se ajo nuk ka vend në xhenet marrë shkas nga ekspozimi i tepërt.

E duket se Arbenita ka zgjedhur të reagojë duke goditur “dy zogj me një gur”.

Ajo ka publikuar një meme që fokuson djemtë ballkanas 25 vjeçar të papunë, që mbahen nga nëna.

“Çka të them më tepër?”, është shprehur ajo.

Nuk do mend që këtu e ka pasur sa i përket Feros dhe nënës së tij, tashmë kur ai nuk ka një punë specifike.

Shiko foton:

Nga rubrika