Web Analytics

Arbër Hajdari pranon gabimin: Me Kiarën dhe Luizin…

Opinionisti i Big Brother, Arbër Hajdari ka folur në lidhje me hatërmbetjen e Kiarës dhe nëse Luizi ka mbajtur një qëndrim ndaj tij.

Ai tha se ai e ka kuptuar se në atë program nuk kishte asgjë personale me askënd, dhe se gjithësecili përfaqëson një model.

Pjesë nga biseda:

Arbër Hajdari: Kiara dhe unë kemi pas mendime të ndryshme, ka mbajtur distancë, por ka qenë çështje ditësh.

Bieta Sulo: Po Luizi të ka mbajtur inat për këtë?

Arbër Hajdari: Jo, Luizi ka qenë gjithmonë koherent, ka shprehur pëlqim për Kiarën që në ditët e para.

Ndoshta mund të kisha qenë më i butë, për pjesën e parë kur Kiara ishte brenda shpisë.

Bieta Sulo: Më i butë me kë?

Arbër Hajdari: Me çiftin.

Mund të kisha dashur që mos të flisja shumë për ta, por që situatat brenda shpisë edhe të detyronin të flisje për situatat që ndodhnin.

Pastaj një trysni e madhe nga publiku, që thonin: “Pse s’fisni për këtë.”

Por mendoj se në pjesën e parë, mund të isha më i butë.

Nga rubrika