Web Analytics

Azemi i dashuruar në Albën apo Vesën? këto detaje flasin shumë

Azemi është ndër banorët më të përmendur brenda dhe jashtë shtepisë më të famshme.

Ai po shfaq ndjenja dashurie për Albën, por nuk po i ndal ngacmimet as me Vesën.

Disa detaje të vogla i bëjnë ndjekësit të aludojnë se mund të ketë diqka mes tyre, shkruan Kosovarja.

Shikoni më poshtë dhe jepni mendimin tuaj:

Nga rubrika