Web Analytics

Dikur miq shume të mirë! Arjan Konomi godet Olsa Muhametin me veprimin e fundit

Arjan Konomi disa vite radhazi është njohur të publiku për opinionet dhe rolin e tij në Përputhen.

Ai u komentua në rrjete sociale kohëve të fundit për udhëtimet e tij të pafundme në vende të ndryshme.

Si duket raporti i tij me Olta Muhameti nuk është siç ka qenë dikur derisa ai ishte pjesë e programin të saj.

Këtë na la të kuptojmë veprimi i tij i fundit pasi largoj nga Instagrami këtë të fundit.

Shiko foton:

Nga rubrika