Web Analytics

Edona shpërthen të qaj, kjo është arsyeja

Edona është revoltuar me Kaderin pasi ajo ia ka përmendur bukën.

Ajo në një moment ia ka filluar të qaj dhe afër i ka qëndruar Ardi.

Poashtu Edona ka thënë se Kaderit duhet me ia ndalu ta përgatit bukën.

Shiko videon:

Nga rubrika