Web Analytics

Egla dhe Meritoni bëjnë të papriturën brenda izolimit

Botuar nga: InfoKosova

Që prej mbrëmjes së djeshme dhomës së ‘Torturës së Bardhë’ iu bashkuan dhe dy konkurrentë të skualifikuar prej formatit të ‘BBV3’, Meritoni dhe Ilnisa.

Deri sa publiku të votojë për të rikthyer në shtëpi dy prej tyre, 3 të skualifikuarëve i duhet të qëndrojnë deri të shtunën në atë ambient të mbyllur.

Mëngjesin e sotëm, teksa çifti Ilnisa-Meriton kanë qenë duke fjetur, Egla është zgjuar dhe ka tërhequr dyshekun jashtë dhomës teksa është shtrirë dhe ka qëndruar aty e vetme.

Shiko foton:

Të FUNDIT