Web Analytics

Kështu e kuptoi Valdrina se është në pritje të ëmbël

Valdeti dhe Valdrina ishin çifti më i komentuar i rrjeteve sociale ditët që lamë pas.

Kriza e tyre në raport personal, u ndoq hap pas hapi nga të gjitha mediat dhe një pjesë e madhe e publikut.

Por ata u pajtuan! Dhe menjëherë pas pajtimit dyshja ndanë lajmin se po bëhen prindër për herë të parë.

Ky kapitull i ri i jetës së tyre, nuk kishte se si të kalonte pa kuriozitetin e ndjekësve për të marrë vesh se si Valdrina kuptoi që është në pritje të ëmbël.

Përmes një sesioni pyetjesh/përgjigjjesh në llogarinë e Valdet Valdrinës në Instagram, një ndjekës/e pyeti Valdrinën se si e ka marrë vesh që është shtatzënë.

Përgjigjjen e plotë të Valdrinës mund ta lexoni në postimin e mëposhtëm.

Shiko postimin:

Nga rubrika