Web Analytics

Kjo është banorja e Big Brother VIP Albania 3 që po pëlqehet më shumë në Instagram

Botuar nga: InfoKosova

“Social Top 5” është një rubrikë e emisionit “Live From Tirana” që sjell vëmendjen tek personazhet e famshëm, qofshin ata shqiptarë apo të huaj.

Teksa të gjithë janë gjithë sy e veshë se çfarë postojnë yjet në rrjete sociale, kjo ndikon dhe tek numri i tyre i ndjekësve në Instagram.

Por cilët janë banorët e shtëpisë së “BBVA” që kanë spikatur në Instagram?

Egla eshte banorja me spikatur.

Të FUNDIT