Web Analytics

Kunjat me vëllain e Julit, habit Donaldi: Bora më ka ndaluar të…

Botuar nga: InfoKosova

Donaldi ka folur në Fan Club edhe për kunjat që ka pasur me vëllanë e Jul Dedës, Marion.

Ata janë përplasur në rrjetet sociale duke thumbuar njëri-tjetrin, ku Donaldi shprehet se ka qenë Bora ajo që e ka ndaluar dhe nuk e ka lejuar të bëjë reagimet që ai i ka menduar të duhura në ato momente.

Donaldi shprehet: Nuk jam ai lloj djali që t flas keq për Julin në mos prezencën e tij sepse ai është brenda, të analizoj lojën e Julit apo ta ofendoj atë.

Unë kam respekt për të dhe nuk kam pse të flas keq. Juli para se të futej në BBV e ka konsideruar si një program që tregon anti-vlera. Tashmë është brenda këtij programi që siç e konsideron ai “që prodhon anti-vlera”.

Të FUNDIT