Web Analytics

Luizi i prekur tregon pse nuk i kishte familjarët në dasmë

Luizi ka treguar sonte i ftuar në “Më lër të flas” arsyen pse në dasmën e tij me Kiarën mungonin njerëzit e tij më të shtrenjtë, nëna e motra.

I prekur, Luizi tregoi se nëna e tij ka qenë shumë sëmurë ndërsa motra e ka patur të vështirë të përballojë presionin nga komentet që janë bërë për të.

“Unë babën nuk e kam. Familja jeton në Amerikë, por këtu ishin nëna dhe motra. Nëna ka qenë shumë e sëmurë atë natë.

Dhe motrën e vriste presioni, tensioni nga jashtë, komentet që thonin ‘familja e ka shfrytëzuar’ e kështu gjërash.

Kjo ishte arsyeja pse sapo mbarova, i hypa makinës ika në Shkodër”, tregoi Luizi.

Nga rubrika