Web Analytics

Luizit i ndodh një gjë e çuditshme në Amerikë

Luizi tashmë prej disa ditësh ndodhet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku po zhvillon një tur koncertesh.

Megjithatë ditën e sotme ai është përballur me një situatë të pazakontë, të cilën e ka ndarë dhe me fasnat e tij në Instagram.

Ai ka publikuar një video, ku tregon një burrë, në dukje amerikan, i cili është duke u rruar në mes të rrugës dhe duke përdorur pasqyrën e makinës së Luizit.

Shiko videon:

Nga rubrika