Web Analytics

Lulja si peshk, i ngjitet Medes për trupi

Botuar nga: InfoKosova

Si shumë nga gratë e këngëtarëve, edhe Lulja e Medes është shpesh në qendër të vëmendjes.

Lulja, nuk duket ta ketë ndonjë profesion konkret, por është mjaftë e vyer në shtëpi dhe rreth fëmijëve.

Në një nga dasmat e fundit ku çifti kanë qenë bashkë, Lulja kishte veshur një fustan me luspa, e që dukej si peshk.

Çifti vazhdojnë të jenë mjaftë të dashuruar edhe sot e kësaj dite, pas shumë vitesh sëbashku.

Shiko Foton:

Të FUNDIT