Web Analytics

Mozzik hap arkivat! Publikon shkrime të nënës së tij nga viti 1995

Mozzik është nga artistët shqiptarë më të ndjekur në rrjetet sociale.

Reperi për ndjekësit e tij të shumtë është shumë aktiv me postime të shumta interesante nga angazhimet por edhe jeta e tij private.

Së fundmi ka publikuar dy poezi të shkruara nga nëna e tij Burbuqe Aliu në vitin 1995.

Në atë kohë familja e Gramozit dhe Getoarit ndodheshin në Gjermani dhe poezitë kanë të bëjnë me jetën e tyre atje.

Si duket artistët e njohur që njihen për talentin e tyre, të shkruarit e paskan të trashëguar nga nëna e tyre.

Shiko foton:

Nga rubrika