Web Analytics

Muaj mjalti për çiftin Kiara-Luiz?

Botuar nga: InfoKosova

Pyetja më e shpeshtë për çiftin Kiara-Luiz pas kurorëzimit të dashurisë së tyre është:

A po kalon çifti momente qetësie mes njëri-tjetrit, apo agjenda e zënë e Luizit nuk ka hapësirë?

Mesa duket Kiara ka menduar për këtë pjesë! As shtëpia e Kiarës, dhe as Maldive, por Kiara ka zgjedhur Arka Art Hotel.

Pas gjithë momenteve intensive të përditshmërisë së tyre kanë të gjithë të drejtën për pak qetësi dhe privatësi.

Kujtojmë se Arka Art Hotel është dhe ambienti ku u realizua festa më e madhe në Shqipëri, eventi Afterparty Big Brother VIP.

Shiko fotot:

Të FUNDIT