Web Analytics

Ndahet çifti i formuar në “Its My Home”

Gjatë qëndrimit në shtëpi Dodo dhe Luani, filluan një romancë dashuri mes njëri tjetrit.

Dodo u largua para tij nga shtëpia ku pas një kohe me vet dëshirë u largua edhe Luani.

Pas disa muajsh, lidhja e tyre duket se ka përfunduar, pasi më ata nuk ndjekin njëri- tjetrin në rrjete sociale.

Dodo, me postimin e fundit me një video të publikuar, i dha fund aludimeve për ndarjen e tyre duke e konfirmuar me këngën, “Unë me ty nuk jam tani….”

Shiko fotot:

Nga rubrika