Web Analytics

Nita dhe Shpati përsëri bashkë?, publikohet video

Nita Latifi dhe Shpati shihen se bashku deri sa dalin nga një kafiteri.

Shikimi i tyre me njëri tjetrin bën të mendohet se mos ka ndonjë rikthim në lidhjen e tyre.

Kujtojmë se Nita dhe Shpati ishin dy banorët e shtëpisë më të madhe në Shqipëri.

Dyshja ishin shumë të afruar edhe në “BBVA”, edhe pse atë kohë e mohuan një ribashkim të mundshëm, por video e flet të kundërtën, shkruan “Kosovarja”

Shiko videon:

@welcome_to_albania_2

Nitushi dhe Shpatushi😂😂

♬ Дикая львица – ALEX&RUS

 

Nga rubrika