Web Analytics

Njëra prej binjakeve siameze është martuar

Botuar nga: InfoKosova

Njëra prej binjakeve siameze Hensel është martuar në vitin 2021, teksa ky informacion tek tash e ka marrë dhenë.

Yjet e dikurshme të realitetit televiziv, Abby dhe Brittany, ishin bërë të famshme fillimisht më 1996 kur kishin qenë mysafire në The Oprah Winfrey Show.

Sipas raportimeve nga Today, binjaket tani janë arsimtare të klasës së pestë, dhe jetojnë në Minnesota ku edhe kanë lindur e janë rritur.

Ndërkaq, njëra prej motrave, Abby, tashmë është martuar me Josh Bowling, një infermier dhe veteran i ushtrisë amerikane.

Në fotografinë e tyre në Facebook, Abby dhe Britanny kanë të veshur fustanin e nusërisë, teksa në fotografi është edhe dhëndrri.

Shiko foton:

Të FUNDIT