Web Analytics

​Oficeri i FSK-së diplomon në SHBA

Botuar nga: InfoKosova

Oficeri i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), Xhemi Mziu ka diplomuar me sukses në Kursin e Karrierës së Kapitenit të Manovrës, në Fort Moore të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA).

Edukimi për Kapiten të Karrierës, përgatit oficerë për lidership, komandant të ardhshëm të kompanive të përgatitur dhe trajnuar për detyrat në udhëheqje, trajnim të trupave e planifikim efikas për të qenë në gjendje për të udhëhequr kompaninë drejt realizimit të detyrave për të siguruar paqen kudo në botë.

Eskalon Vuçiq, fyen rëndë diplomaten greke që rekomandoi anëtarësimin në Këshillin e Ev…Zajkova: Nëse legalizohet marihuana, nuk do të thotë se të gjithë do të varemi nga drogaJude Bellingham ka emëruar lojtarin i cili është ‘modeli’ i tij në futbollBasha: S’duhet të shkojmë në zgjedhje, kemi ende punë të mira që jemi duke bërë për qyt…Katër shenjat që tregojnë qartë se ajo po çmendet pas teje

Forca e Sigurisë së Kosovës çdo ditë po ngrit kapacitetet njerëzore me standardet më të larta të shkollimit dhe edukimit në shkollat dhe akademitë më prestigjioze në botë, e gjithë kjo falë mbështetjes së vazhdueshme të partnerëve të saj strategjikë.

Të FUNDIT