Web Analytics

Romeo i ulet në gjunjë Julit/ Nëse ma thua këtë gjë unë do të…

Big Brother Vip fenomeni i cili ka mbajtur mbërthyer pas ekranit të gjithë shikuesit shqiptarë si në Shqipëri ashtu edhe jashtë, po vjen drejt fundit.

Mbrëmjen e djeshme janë shpallur pesë finalistët e Big Brother Vip 3. Pas shpalljes së finalistëve, Vëllai i Madh ka organizuar darkën për banorët që kanë rezistuar më shumë në shtëpi.

Romeo, Juli, Egla, Meriton dhe Heidi janë banorët të cilët arritën deri në finale e madhe.

Së fundmi Romeo gjatë një debati i ka kërkuar Julit t’i kthejë përgjigje në lidhje me një veprim të Eglës.

Ai madje i ka thënë që do t’i ulej në gjunë nëse ai do t’i kthente një përgjigje.

Por Juli nuk i ka dhënë një përgjigje konkrete.

“Si të duket ty që kjo qan nga cepi andej,po të ulem në gjunjë vetëm më kthe përgjgije, për vajzat e dhunuara dhe jep mesazhe jasht dhe thotë pastaj dua t’a fitojë Juli sepse ka më shumë vlera se ty dhe pse unë nuk i kam bërë asgjë siç i ke bërë ti” ka pyetur Romeo Julin.

Shiko videon:

Nga rubrika