Web Analytics

Sa shumë janë rritur fëmijët e Edit dhe Rifadijes

Edi dhe Rifadija janë ndër çiftet më të komentuar në mediet rozë.

Dyshja janë prindër të tre fëmijëve, duke mos munguar shpeshherë me imazhe të ndryshme në rrjete sociale.

Me lumturinë që kanë së bashku, në çdo imazh reflekton pozitiviteti i tyre si familje.

Mos të harrojmë, që të dy kudo që marrin pjesë e ndezin atmosferë me zërin e veçantë po ashtu nuk ndale edhe duke publikuar këngë të ndryshme muzikore.

Shiko foton:

Nga rubrika