Web Analytics

Sara Gjordeni pordoruese e substancave?!

Botuar nga: InfoKosova

Sara Gjordeni dhe Roza Lati kanë pasur një debat të fortë gjatë ditës së djeshme (e mërkurë).

Ka qenë moderatorja e cila i ka thënë modeles se duhet të marrë qetësues pasi po e sheh shumë të nervozuar.

Ajo madje kishte bërë edhe një gjest me hundë duke i thënë se është e varur.

Për këtë debatoi edhe me Bardhin, teksa tha se nuk kishte ndonjë qëllim.

“Njeri i varur prej hapave, njeri i çmendur, njeri që ka luajtur mendsh”, iu drejtua këngëtari.

Sara më pas u pa e ulur në oborr duke qarë me dënesë për këto fjalë të moderatores.

Roza kërkoi të sqarohej sot (e enjte) me të, gjersa thekson se nuk e ka menduar atë.

“Për shpirt të tim ati nuk e kisha në kuptimin e ndonjë gjëje tjetër apo varësie, prandaj jam aq e qetë, por po vij se qave.

Nuk më ke fyer kurrë.

Të kërkoj falje publike.

Ti nuk e meriton të përmend ty varësinë, nuk lidhet fare si gjë.

Nuk e kam atë edukatë”.

Shiko videon:

Të FUNDIT