Web Analytics

Tag: Barna

Ministria e Shëndetësisë: Furnizimi me barna dhe pajisje mjekësore në institucionet shëndetësore në veri, trajtohet me prioritet

Ministri për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës, Nenad Rashiq, ka publikuar një letër të Ministrisë së Shëndetësisë...