Web Analytics

Kjo është gruaja të cilës Meritoni po i kërkon falje: “Më fal për çdo ndjenjë të keqe”

Botuar nga: InfoKosova

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas banorët e BBVA kanë bërë dedikime për gratë e rëndësishme të jetës së tyre.

Meritoni ka zgjedhur t’i dedikojë disa fjalë për nënën e tij:

“Unë jam falenderues për nënën time. Meqë është dita e gruas, do doja të përçoja një mesazh për gratë, që t’i duam dhe t’i respektojmë. Ndihem shumë i emocionuar.

Duhet që çdo ditë të përmirësohemi, sidomos unë për nënën time, që u rrita si një djalë problematik në adoleshencë, apo ndonjë lajm që e ka parë që është bërë merak apo për shkollimin.

Kështu që në radhë të parë, do i kërkoj faljë mamit tim publikisht për çdo ndjenjë të keqe që ia kam dhënë dhe për çdo emocion jo të bukur, dosha edhe nga lajmet që është shqetësuar për mua”, ka thënë ai.

Shiko videon:

Të FUNDIT